kdo smo

o nas

 

Stranke nas izberejo zaradi naših odlik, ki so natančnost, profesionalnost in oseben pristop.

01. Smo zanesljiv partner

Že ko prevzamemo zadevo naredimo načrt kako jo bomo izpeljali. Vedno smo vam na voljo za vaša vprašanja in vas bomo ažurno obveščali o dogajanju v vaši zadevi.

02. Delamo na dolgoročnem sodelovanju

Na naše stranke gledamo kot na dolgoročne partnerje, zato vaše pravne probleme jemljemo kot naše in jih tako tudi rešujemo. Vemo, da je samo to ključ do uspeha v poslovnem svetu.

03. Naši rezultati govorijo namesto nas

Z odličnimi uspehi se lahko še posebej pohvalimo na področju kazenskega prava, delovnega prava in pogodbenega prava.

Izkušeni na vseh področjih

O odvetniški družbi Kožuh

Smo mlada odvetniška družba, z bogatimi izkušnjami v odvetništvu. Ponujamo vam celovite rešitve na vseh pravnih področjih na najvišji ravni. Z analitičnim in osebnim pristopom najdemo celovite rešitve v še tako kompleksni zadevi. Poudarek dajemo dolgoročnemu sodelovanju s strankami. Pri delu sodelujemo tudi z zunanjimi svetovalci na posameznih področjih, tako lahko stranki vedno ponudimo najboljše rešitve.

Stranke nas izberejo zaradi naših odlik, ki so natančnost, profesionalnost in oseben pristop. Vedno najdemo optimalno rešitev za vsako zadevo. Naše stranke so tako fizične kot pravne osebe javnega (vrtci, šole,…) in zasebnega prava (zavarovalnice, podjetja, samostojni podjetniki).

Kontaktirajte nas

Dalmatinova ulica 5, 1000 Ljubljana
+386 (0)59 059 085
info@odk.si